SkalHuset anmeldelser, opplevelser og klager

Skriv en anmeldelse selv Besøk nettstedet

SkalHuset anmeldelser, opplevelser og klager

Besøk nettstedet Skrive en omtale

SkalHuset anmeldelser

Alle SkalHuset anmeldelser på Review Gorilla er skrevet av ekte forbrukere med ekte opplevelser. Disse er ikke redigert av oss eller noen andre og er derfor en god representasjon av erfaringene til forfatteren av denne anmeldelsen. Les alle SkalHuset anmeldelser og legg eventuelt igjen en anmeldelse selv for å hjelpe andre med å gjøre et godt valg.

SkalHuset erfaringer og anmeldelser

En god eller mindre god opplevelse er subjektiv, hva en person liker trenger ikke å gjelde alle. Det er derfor alle anmeldelser om SkalHuset er delt inn i ulike deler som; bestillingsprosessen, prisen, leveringen og leveringen og servicen.

Så fra nå av, les alle SkalHuset anmeldelser og vurderinger på Gorilla Review og gjør et veloverveid valg før du kjøper online.

SkalHuset anmeldelser

5.8 av 2 anmeldelser
Å bestille
6.5
Pris
5.5
Leveranse
5.5
Service
5.5
5.8
5 stjerne
50%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
50%
50% vil kjøpe her igjen

Vår anmeldelse av SkalHuset

9 / 10

SkalHuset nettside er verifisert av oss og et pålitelig selskap for å legge inn en bestilling. SkalHuset er registrert hos Handelskammeret og nettsiden er sikret med et SSL-sertifikat. Dette SSL-sertifikatet er synlig gjennom låsen foran domenenavnet og indikerer at dataene du sender via nettsiden er sikret. Så det er trygt å bestille online her.

SkalHuset har vært aktiv i det norske markedet en god stund og har opparbeidet seg et godt rykte på nett. Les alle anmeldelsene om SkalHuset her og gjør et godt valg før du gjør et nettkjøp.

Å bestille9 / 10
Pris9 / 10
Leveranse9 / 10
Service9 / 10
Og
Kjøp igjen?

Selger uekte og dårlige kopier fra Kina

2.5 / 10

Styr unna. Bilder og beskrivelser av produktet samsvarer ikke med det jeg mottok. I stedet for et ekte skinn-etui mottok jeg en billig kopi i plast. I tillegg mottok jeg varen etter det som ble oppgitt. Benytter du deg av angreretten eller reklamer på du betale frakt på kr 99. Da jeg allerede har betalt en porto, blir det et veldig dyrt mobildeksel. Anbefaler ikke å handle på SkalHuset.

Å bestille4 / 10
Pris2 / 10
Leveranse2 / 10
Service2 / 10
Nei
Kjøp igjen?

Skriv en anmeldelse om det selv SkalHuset

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Forbli anonym

Kjøp igjen

Ofte stilte spørsmål

Er SkalHuset et pålitelig selskap?

SkalHuset har 2 anmeldelser med et gjennomsnitt på 5.8 som kundevurdering. Dessuten indikerer 50% av alle anmeldelser at de vil kjøpe her igjen. Les alt om det.

I hvilke sektorer er SkalHuset aktiv?

SkalHuset er hovedsakelig aktiv innen sektoren(e) nettbutikker.

Har du lest alle anmeldelsene?

Fikk du et positivt inntrykk av SkalHuset etter å ha lest alle anmeldelsene og opplevelsene? Da kan du gå til SkalHuset nettside og legge inn bestillingen. Hvis du ikke er sikker ennå, fortsett å søke etter et annet selskap via søkefunksjonen øverst.