Om Review Gorilla

Review Gorilla er en uavhengig anmeldelsesplattform i mer enn 14 land. Vi samler anmeldelser og erfaringer fra butikker og selskaper på våre Review Gorilla-plattformer i hele Europa.

De siste årene har anmeldelser og erfaringer spilt en stadig viktigere rolle i forbrukernes kjøpsbeslutninger. Vi i Review Gorilla gir disse forbrukerne en uavhengig plattform der ærlige historier kan deles uten innblanding fra selskaper. Takket være disse uavhengige anmeldelsene kan du som forbruker alltid gjøre et godt og veloverveid valg hvor du ønsker å gjøre kjøpet ditt.

Alle anmeldelser på Review Gorilla er skrevet av ekte forbrukere og anmeldelsen er ikke redigert av oss eller noen andre. Imidlertid kontrolleres disse anmeldelsene for autentisitet og innhold. På denne måten kan du være sikker på at anmeldelsen du leser også er en ekte opplevelse.

Har du selv hatt en god eller mindre god erfaring med et av selskapene som er tilknyttet oss? Legg deretter igjen en anmeldelse for å sikre at andre etter at du har tatt et godt valg. Søkefeltet øverst tar deg til selskapet du leter etter. Du kan da enkelt legge igjen en anmeldelse på de ulike komponentene via oppfølgingssiden; bestilling, pris, levering og service.

Så fra nå av, les alle anmeldelser og vurderinger på Gorilla Review og gjør et veloverveid valg før du kjøper.