Personvernerklæring

Review Gorilla er lokalisert på Kastanjelaan 400 (microlab) 5616 LZ Eindhoven og er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som vist i denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon:
Review Gorilla
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Rick de Gooijer er databeskyttelsesansvarlig for Review Gorilla.
Han/hun kan nås på [email protected]

Personopplysninger som vi behandler

Anmeldelse Gorilla behandler dine personopplysninger ved å fylle ut et anmeldelsesskjema på nettstedet.

Nedenfor finner du en oversikt over personopplysningene vi behandler:

  • Fornavn og etternavn
  • Epostadresse
  • IP adresse
  • Bestillings ID

Spesielle og/eller sensitive personopplysninger som vi behandler

Vår nettside og/eller tjeneste har ikke til hensikt å samle inn data om besøkende på nettstedet som er yngre enn 16 år. Med mindre de har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi kan imidlertid ikke sjekke om en besøkende er eldre enn 16 år. Vi anbefaler derfor foreldre å være involvert i barnas aktiviteter på nett, for å forhindre at data om barn samles inn uten foreldrenes samtykke. Hvis du er overbevist om at vi har samlet inn personlig informasjon om en mindreårig uten denne tillatelsen, vennligst kontakt oss på affilia[email protected] og vi vil slette denne informasjonen.

Til hvilket formål og på hvilket grunnlag vi behandler personopplysninger

Review Gorilla behandler dine personopplysninger til følgende formål:

  • Viser en anmeldelse på nettsiden og overholde regelverket på grunn av falske anmeldelser.

Hva vi gjør for å motvirke falske anmeldelser

Vi overvåker IP-adresser og ordre-IDer og sjekker disse med butikkeiere som rapporterer en anmeldelse på nettsiden vår.

Automatisert beslutningstaking

Review Gorilla tar ikke beslutninger basert på automatisert behandling av forhold som kan få (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er avgjørelser tatt av dataprogrammer eller -systemer, uten å involvere en person (for eksempel en ansatt i Review Gorilla).

Hvor lenge vi oppbevarer personopplysninger

Review Gorilla lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er strengt nødvendig for å realisere formålene som dataene dine samles inn for.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

Review Gorilla selger ikke dataene dine til tredjeparter og gir dem kun hvis dette er nødvendig for gjennomføringen av vår avtale med deg eller for å overholde en juridisk forpliktelse. Vi inngår en behandleravtale med selskaper som behandler dataene dine på våre vegne for å sikre samme nivå av sikkerhet og konfidensialitet for dataene dine. Review Gorilla er fortsatt ansvarlig for disse behandlingsoperasjonene.

Informasjonskapsler, eller lignende teknikker, som vi bruker

Review Gorilla bruker funksjonelle og analytiske informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din første gang du besøker denne nettsiden. Review Gorilla bruker informasjonskapsler med en rent teknisk funksjonalitet. Disse sikrer at nettsiden fungerer som den skal og at for eksempel dine foretrukne innstillinger huskes. Disse informasjonskapslene brukes også for å få nettstedet til å fungere skikkelig og for å kunne optimalisere det.

Ved ditt første besøk på nettstedet vårt informerte vi deg allerede om disse informasjonskapslene og ba om tillatelse til å plassere dem.

Du kan velge bort informasjonskapsler ved å stille inn nettleseren din slik at den ikke lenger lagrer informasjonskapsler. I tillegg kan du også slette all informasjon som tidligere ble lagret via innstillingene i nettleseren din.

Se, endre eller slett data

Du har rett til å se, rette eller slette dine personopplysninger. I tillegg har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt til databehandlingen eller til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger av Review Gorilla og du har rett til dataportabilitet. Dette betyr at du kan sende inn en forespørsel til oss om å sende personopplysningene vi har om deg i en datafil til deg eller en annen organisasjon nevnt av deg.

Du kan sende en forespørsel om innsyn, retting, sletting, dataoverføring av dine personopplysninger eller forespørsel om tilbaketrekking av ditt samtykke eller innsigelse mot behandlingen av dine personopplysninger til [email protected].

Review Gorilla vil også påpeke at du har muligheten til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsmyndigheten, den nederlandske datatilsynet.

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Review Gorilla tar beskyttelsen av dine data på alvor og tar passende tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket avsløring og uautorisert modifikasjon. Hvis du har inntrykk av at dataene dine ikke er ordentlig sikret eller det er indikasjoner på misbruk, vennligst kontakt vår kundeservice eller via [email protected].