LightintheBox anmeldelser, opplevelser og klager

Skriv en anmeldelse selv Besøk nettstedet

LightintheBox anmeldelser, opplevelser og klager

Besøk nettstedet Skrive en omtale

LightintheBox anmeldelser

Alle LightintheBox anmeldelser på Review Gorilla er skrevet av ekte forbrukere med ekte opplevelser. Disse er ikke redigert av oss eller noen andre og er derfor en god representasjon av erfaringene til forfatteren av denne anmeldelsen. Les alle LightintheBox anmeldelser og legg eventuelt igjen en anmeldelse selv for å hjelpe andre med å gjøre et godt valg.

LightintheBox erfaringer og anmeldelser

En god eller mindre god opplevelse er subjektiv, hva en person liker trenger ikke å gjelde alle. Det er derfor alle anmeldelser om LightintheBox er delt inn i ulike deler som; bestillingsprosessen, prisen, leveringen og leveringen og servicen.

Så fra nå av, les alle LightintheBox anmeldelser og vurderinger på Gorilla Review og gjør et veloverveid valg før du kjøper online.

LightintheBox anmeldelser

9 av 1 anmeldelser
Å bestille
9
Pris
9
Leveranse
9
Service
9
9
5 stjerne
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
100% vil kjøpe her igjen

Vår anmeldelse av LightintheBox

9 / 10

LightintheBox nettside er verifisert av oss og et pålitelig selskap for å legge inn en bestilling. LightintheBox er registrert hos Handelskammeret og nettsiden er sikret med et SSL-sertifikat. Dette SSL-sertifikatet er synlig gjennom låsen foran domenenavnet og indikerer at dataene du sender via nettsiden er sikret. Så det er trygt å bestille online her.

LightintheBox har vært aktiv i det norske markedet en god stund og har opparbeidet seg et godt rykte på nett. Les alle anmeldelsene om LightintheBox her og gjør et godt valg før du gjør et nettkjøp.

Å bestille9 / 10
Pris9 / 10
Leveranse9 / 10
Service9 / 10
Og
Kjøp igjen?

Skriv en anmeldelse om det selv LightintheBox

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Forbli anonym

Kjøp igjen

Ofte stilte spørsmål

Er LightintheBox et pålitelig selskap?

LightintheBox har 1 anmeldelser med et gjennomsnitt på 9 som kundevurdering. Dessuten indikerer 100% av alle anmeldelser at de vil kjøpe her igjen. Les alt om det.

I hvilke sektorer er LightintheBox aktiv?

LightintheBox er hovedsakelig aktiv innen sektoren(e) andre, biltjenester, ferie, nettbutikker, studie og trening og telecom.

Har du lest alle anmeldelsene?

Fikk du et positivt inntrykk av LightintheBox etter å ha lest alle anmeldelsene og opplevelsene? Da kan du gå til LightintheBox nettside og legge inn bestillingen. Hvis du ikke er sikker ennå, fortsett å søke etter et annet selskap via søkefunksjonen øverst.