Elon anmeldelser, opplevelser og klager

Skriv en anmeldelse selv

Elon anmeldelser, opplevelser og klager

Skrive en omtale

Elon anmeldelser

Alle Elon anmeldelser på Review Gorilla er skrevet av ekte forbrukere med ekte opplevelser. Disse er ikke redigert av oss eller noen andre og er derfor en god representasjon av erfaringene til forfatteren av denne anmeldelsen. Les alle Elon anmeldelser og legg eventuelt igjen en anmeldelse selv for å hjelpe andre med å gjøre et godt valg.

Elon erfaringer og anmeldelser

En god eller mindre god opplevelse er subjektiv, hva en person liker trenger ikke å gjelde alle. Det er derfor alle anmeldelser om Elon er delt inn i ulike deler som; bestillingsprosessen, prisen, leveringen og leveringen og servicen.

Så fra nå av, les alle Elon anmeldelser og vurderinger på Gorilla Review og gjør et veloverveid valg før du kjøper online.

Elon anmeldelser

6.3 av 2 anmeldelser
Å bestille
7.5
Pris
6.5
Leveranse
5.5
Service
5.5
6.3
5 stjerne
50%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
50%
1 stjerne
0%
50% vil kjøpe her igjen

Vår anmeldelse av Elon

9 / 10

Elon nettside er verifisert av oss og et pålitelig selskap for å legge inn en bestilling. Elon er registrert hos Handelskammeret og nettsiden er sikret med et SSL-sertifikat. Dette SSL-sertifikatet er synlig gjennom låsen foran domenenavnet og indikerer at dataene du sender via nettsiden er sikret. Så det er trygt å bestille online her.

Elon har vært aktiv i det norske markedet en god stund og har opparbeidet seg et godt rykte på nett. Les alle anmeldelsene om Elon her og gjør et godt valg før du gjør et nettkjøp.

Å bestille9 / 10
Pris9 / 10
Leveranse9 / 10
Service9 / 10
Og
Kjøp igjen?

Retur av vare - fortsatt ikke fått tilbakebetaling etter 3 mnd

3.5 / 10

Kundeservice har ikke kunnet bistå. Butikksjef på Elon St.Hanshaugen og Lambertseter har ikke vært mulig å få tak i og har ikke klart å fikse tilbakebetaling etter utallige henvendelser i løpet av 3 mnd.

Å bestille6 / 10
Pris4 / 10
Leveranse2 / 10
Service2 / 10
Nei
Kjøp igjen?

Skriv en anmeldelse om det selv Elon

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Forbli anonym

Kjøp igjen

Ofte stilte spørsmål

Er Elon et pålitelig selskap?

Elon har 2 anmeldelser med et gjennomsnitt på 6.3 som kundevurdering. Dessuten indikerer 50% av alle anmeldelser at de vil kjøpe her igjen. Les alt om det.

I hvilke sektorer er Elon aktiv?

Elon er hovedsakelig aktiv innen sektoren(e) nettbutikker.

Har du lest alle anmeldelsene?

Fikk du et positivt inntrykk av Elon etter å ha lest alle anmeldelsene og opplevelsene? Da kan du gå til Elon nettside og legge inn bestillingen. Hvis du ikke er sikker ennå, fortsett å søke etter et annet selskap via søkefunksjonen øverst.